Лотария Зелена карта САЩ - DV-2022, Green Card Lottery USA

 ЛОТАРИЯ ЗЕЛЕНА  КАРТА САЩ

 
онлайн профил контакти визи САЩ визи Канада преводи СОЛИД-К

! ФАКТ: Над 40% от участниците в лотарията "Зелена карта" отпадат още на ПЪРВИЯ етап заради неправилно попълнени или неполучени заявления

Програма DV-2024 (лотария "Зелена карта"):

Регистрацията за DV-2024 започва на 5 октомври 2022 в 12:00 ч. (19:00 ч. българско време) и приключва на 8 ноември 2022 в 12:00 ч. (19:00 ч. българско време). (източник: Държавен департамент на САЩ)

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Много сайтове предлагат онлайн регистрация за лотарията Зелена карта. Това е ИЗМАМА. Заявленията могат да се подават само РЪЧНО на официалния сайт на Държавния департамент, а не с автоматизирани скриптове. Други фалшиви сайтове са с подобен интерфейс като официалния сайт. Tе искат пари за регистрация на Вашата кандидатура на техния сайт и нямат телефон за контакт и адрес на офис или имат фалшиви такива.Такса за подаване на заявленията на сайта на Държавния департамент НЯМА. Кандидатстването е БЕЗПЛАТНО! И в двата случая не се предлага фотографиране на кандидатите и обработка на изображенията. В резултат на това, дори кандидатурите да бъдат подадени, на по-късен етап те се дисквалифицират, защото в повечето случаи снимките не отговарят на КАЧЕСТВЕНИТЕ изисквания.
Таксата за нашата услуга е за асистиране правилното оформяне и подаване на Вашите заявления и Вашите снимки на официалния сайт, а не за кандидатстване през нашия сайт. Държавният департамент на САЩ не е упълномощавал никоя фирма или организация да извършват регистрация на техните сайтове на кандидатури за зелена карта. Това може да се направи само на официалната страница на Държавния департамент.

ВНИМАНИЕ: От 2003 г. заявленията за Зелена карта се подават само онлайн. Това важи и за настоящата 2021 г.(DV-2023). Грешки в попълването на формите или в дигиталните изображения водят до ДИСКВАЛИФИКАЦИЯ! Дигиталните изображения са основна причина за дисквалификация. Дори формално фотографиите да отговарят на условията и да се допускат от фото валидатора на сървърите на Държавния департамент, на по-късен етап част от кандидатурите, въпреки че са успешно подадени, биват дисквалифицирани, тъй като фотографиите на кандидатите не отговарят на КАЧЕСТВЕНИТЕ изисквания.

Във връзка с това фирма СОЛИД-К Ви предлага:
Създаване и обработка на дигиталните Ви снимки, съгласно изискванията (качество, формат и размер, пикселен размер, позициониране, резолюция и др.) и подаване на Вашите заявления, според изискванията на Държавния Департамент на САЩ за лотарията Зелена карта, в установения срок.

100% гаранция, че Вашето заявление за Зелена карта е подадено успешно, е електронното потвърждение от сървърите на Държавния Департамент с Вашия уникален идентификационен номер, което ще изпратим на e-mail-а Ви или (по желание) във вид на разпечатка. С този номер можете да проверите на сайта на Държавния департамент дали сте сред спечелилите, след изтегляне на печелившите кандидатури (08 май 2022 г.). За спечелилите предлагаме подготовка на документите за 2-я етап (интервю).

Цени и отстъпки за лотарията Зелена карта САЩ:

1-ви етап 2-и етап
29,90 лв.(1 заявление)* 169,90 лв.(1 комплект документи)
49,90 лв.(семейство:2 заявления)* 299,90 лв.(семейство: документи за всеки член)

* 20% отстъпка за стари клиенти; снимките са включени в цената

КАКВО Е НЕОБХОДИМО ЗА РЕГИСТРАЦИЯТА:

1. Цветна снимка (дигитална): 5 x 5 см. (за семейства: задължително снимка на всеки член от семейството, включително на ВСИЧКИТЕ Ви неомъжени/неженени деца под 21 г., включително от ПРЕДИШНИ бракове/ връзки, ако имате такива). Снимките трябва да са от последните 6 месеца като за лична карта или паспорт.

2. Данни за кандидата:

Ако сте несемейни: Ако сте семейни:
1. Вашите три имена на латиница (по международен паспорт).
2. Дата и място на раждане.
3. Домашен адрес, телефон и e-mail.
4. Неомъжени/неженени деца под 21г.
5. Семейно положение.
6. Образование.
1. Трите имена на латиница на всеки член от семейството (по международен паспорт).
2. Дата и място на раждане за всеки член от семейството.
3. Домашен адрес, телефон и e-mail за всеки член от семейството.
4. Неомъжени/неженени деца под 21г.
5. Семейно положение.
6. Образование (за съпруг/съпруга).

(Забележка: Ако сте семейни, но сте решили да кандидатствате индивидуално за зелена карта, въпреки това трябва да осигурите данни и снимки за всеки член от семейството Ви. Таксата остава като за индивидуален кандидат).

Препоръчително е проверката на данните и снимките да се направят в нашия офис (ул. Прелом 6, зад х-л "Плиска") за да не се налага допълнителна обработка. Това е включено в цената на услугата.

Ако не можете да дойдете в офиса ни или живеете извън София, създайте своя профил като използвате нашата онлайн форма.

Горещ телефон (всеки раб.ден 9-17.30): (02) 870-76-98, gsm: 0878263459